Új életet akart kezdeni a busszal ütközött nő

2016.10.08. 09:32

Elválás után akart új életet kezdeni, és új otthont teremteni az az anya, aki csütörtökön két kisfiával együtt szörnyet halt, miután egy busznak ütköztek az úton Érsekvadkertnél. A 38 éves M. Brigitta 10 és 6 éves fiával rohant a halálba.

A Blikk szerint a nő az érsekvadkerti Takarékszövetkezetben dolgozott, mérlegképes könyvelő volt, munka után felvette az oviból és az iskolából a gyerekeit, és édesanyjához tartott Patakra, ahol szakítása után laktak. Brigitta korábban elköltözött férjétől, egy házat újított fel, hogy a fiai édesapjuk közelében maradhassanak. 

A Blikknek nyilatkozó szomszéd szerint az áldozat olyan óvatos sofőr volt, hogy a sebességkorlátot sohasem lépte át. A fiúk mindig vele voltak, ő igazi, nagybetűs édesanya volt.

Azt, hogy az óvatos sofőrként ismert asszony hogyan ütközhetett frontálisan a busznak, rejtély, főleg, mert az útszakasz, ahol a végzetes baleset történt, nyílegyenes, de a helyiek szerint nagyon rossz az aszfalt minősége. Csütörökön a sok eső miatt nedves, csúszós volt az út. A Bors azt írta egy helyszínen dolgozó férfi elmondása alapján, hogy egy rossz, korrigáló kormánymozdulattól megpördülhetett a kocsi, és ez okozhatta a tragédiát.