Senki sem látta a körúti robbantó arcát

2016.10.14. 07:32

A Központi Nyomozó Főügyészség legfrissebb adatai alapján 873 bejelentés érkezett a rendőrségre a körúti robbantóval kapcsolatban, vagyis ennyien jelezték, hogy megbízható információval rendelkeznek az elkövető személyazonosságáról - írta a Blikk. A lap felidézi, hogy minél több a bejelentés, annál tágabb körben vizsgálódik a rendőrség, 

jelenleg már a horgászok között is keresik a gyanúsítottat. 

A Magyar Idők megjegyzi, hogy a robbantás ügyében fontos nyom lehet a Népliget, ahonnan esténként külföldre is indulnak buszjáratok. A lap szerint nem zárható ki, hogy a merénylő külföldről érkezett, esetleg egy külföldön élő magyar lehet az elkövető. 

A nyomozást nehezíti, hogy egyelőre nincs fantomrajz az elkövetőről, ezért olyan szemtanúkat keres a rendőrség, akik látták a gyanúsított arcát. "Ráadásul a legutóbbi felvételen a tettes mozgása és testalkata is eltér a korábbi felvételen látottaktól" - írta a lap, amely által megkérdezett szakértők szerint ez lehet szándékos megtévesztés. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport