Szén-monoxid-mérgezést szenvedett két gyerek Szadán

2016.10.15. 20:29 Módosítva: 2016.10.15. 22:44

Szén-monoxidtól lett rosszul két gyerek egy szadai családi ház fürdőszobájában szombaton - közölte az MTI.  A mentők hosszú ideig küzdöttek az életükért, de nem sikerült újraéleszteni őket - tudatta a katasztrófavédelem. A rendőrség szerint két kilencéves kislány vesztette életét.

A kétszintes családi házhoz azért riasztották a szülők a mentőket, mert két tíz év körüli gyereküket eszméletlenül találták a fürdőszobában.

Mire a gödöllői tűzoltók kiértek, a szülők már átszellőztették a lakást, de később az emeleten a bezárt nyílászárók mellett igen magas szén-monoxid jelenlétét mutatták ki a műszerek. Kimentek a gázszolgáltató emberei is, a rendőrség pedig lezárta a helyszínt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla