Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vadászoktól remélnek nyomot a robbantó után nyomozók

2016.10.18. 11:49

A vadászkamarán keresztül az ország összes vadásztársaságához eljutott októberben a Központi Nyomozó Főügyészség kérése a Teréz körúti robbantó ügyében. A nyomozók szeretnék kideríteni, végzett-e próbarobbantást valahol az a férfi, aki szeptember 24-én a Teréz körúton megsebesített két rendőrt. Ha volt próbarobbantás, akkor a helyszínén maradhattak bizonyítékok, nyomok.

szemely5-1024x724

A nyomozók szerint a vadászok esetleg belefuthattak olyasmibe, amit korábban nem gondoltak fontosnak, de az lehet: például robbanás után maradt kráterbe, szögekbe, más maradványokba.  A vadászokat arra kérik, hogy ha gyanús dolgot találnak, ne nyúljanak hozzá, hanem riasszák őket.

Közben a Magyar Idők keddi számában arról írt, hogy értesülésük szerint a két rendőr hétfőn elhagyhatta a kórházat, és rehabilitációs intézetben ápolják őket tovább.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!