Vadászoktól remélnek nyomot a robbantó után nyomozók

2016.10.18. 11:49

A vadászkamarán keresztül az ország összes vadásztársaságához eljutott októberben a Központi Nyomozó Főügyészség kérése a Teréz körúti robbantó ügyében. A nyomozók szeretnék kideríteni, végzett-e próbarobbantást valahol az a férfi, aki szeptember 24-én a Teréz körúton megsebesített két rendőrt. Ha volt próbarobbantás, akkor a helyszínén maradhattak bizonyítékok, nyomok.

szemely5-1024x724

A nyomozók szerint a vadászok esetleg belefuthattak olyasmibe, amit korábban nem gondoltak fontosnak, de az lehet: például robbanás után maradt kráterbe, szögekbe, más maradványokba.  A vadászokat arra kérik, hogy ha gyanús dolgot találnak, ne nyúljanak hozzá, hanem riasszák őket.

Közben a Magyar Idők keddi számában arról írt, hogy értesülésük szerint a két rendőr hétfőn elhagyhatta a kórházat, és rehabilitációs intézetben ápolják őket tovább.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport