Vendel
4 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Beismerte a ceglédi anya, hogy agyonverte egyéves kisfiát

NTT
2016.11.01. 07:42

Őrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak, írja az MTI a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján. A mentőket vasárnap reggel riasztották egy ceglédi családi házhoz, ahol egy életjeleket nem mutató egyéves kisfiút találtak. Megkísérelték az újraélesztését, de nem jártak sikerrel.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg. A rendőrség hétfőn eljárást indított emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt az anya, B. Mónika ellen, és a nőt őrizetbe vette.

Frissítés: A Hirado.hu információi szerint hajnali kihallgatásán beismerő vallomást tett a gyerek 31 éves anyja: éjjel halálra verte másfél éves kisfiát. A nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyermekét.

„Az M1 tudósítója beszélt az édesapával, aki tíz éve van együtt a nővel. A férfi azt mondta, az édesanya eddig sohasem bántotta a gyermekeket. Úgy fogalmazott: “összejöhettek a dolgok”, és valószínűleg dührohamot kaphatott a gyerek, erre reagálhatott így az anya, aki hét hónapos terhes harmadik gyermekükkel. (A bűncselekmény elkövetésekor a gyermek édesapja nem volt a lakásban, mert dolgozott, onnan hívták fel a hírrel.)" − írja a Hirado.hu.

 "A fejét ért ütés okozhatta a gyerek halálát" - nyilatkozta az RTL Klubnak a rendőrségi szóvivő. Hozzatette, hogy több sérülés is volt a gyereken.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport