Meghosszabbította a BKK az októberi bérletek érvényességét

2016.11.03. 17:32

A novemberi eleji hosszú hétvége miatt november 7-én 24 óráig lehet használni az októberre szóló, de november 3-áig, 4-éig vagy 5-éig érvényes havi bérleteket, közölte a BKK.  

Az intézkedéssel az a cél, hogy a havi bérletet vásárlók kényelmesebben vásárolhassák meg következő havi bérletüket, és ne mindenki egyszerre rohamozza meg a bérletpénztárakat. 

Várhatóan sokan akarják majd bérletüket megváltani az őszi szünet és a szabadságolások után, ezért valószínűleg több értékesítési pontnál is megnövekedhet a sorban állás ideje. Célszerű a vásárlást inkább korábbra, a csúcsidőszakon kívüli időszakra időzíteni, javasolják. 

A meghosszabbított érvényességi idő valamennyi havi bérletre (budapesti bérletek, környéki bérletek, HÉV bérletek, kutyabérlet, kerékpárbérlet) érvényes, és azok teljes árú és kedvezményes változataira. A Budapest-bérletek Budapest közigazgatási határain belül a MÁV-Start Zrt. meghatározott vonatain és a Volán társaságok kijelölt elővárosi járatain is a meghosszabbított érvényességi idő végéig használhatók.