Arra kérem, állítsa le a férjét

D MTZ20141104034
2016.11.11. 10:09

Vona Gábor felesége, Vona-Szabó Krisztina nyílt levelet írt Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak, miután a TV2 Tények extra című műsorában folytatódott a Jobbik elnökének karaktergyilkossága. 

A 444 szúrta ki a Facebook-posztot, amiben Vona-Szabó Krisztina úgy fogalmaz „a kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb hír szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk”.

Feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. (...) Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat

– írta.

Nem ez az első eset, hogy a kormánypárti sajtó megpróbálja lejáratni a Jobbik politikusait és másokat. Szeptemberben olasz paparazzók követték Vona Gábort, még akkor is a nyomában voltak, amikor a gyerekét vitte iskolába. Spéder Zoltánról, a Indexet is kiadó CEMP tulajdonosáról is olasz paparazzókkal csináltak anyagot. Készült már megfigyeléses riport Volner Jánosról, a Jobbik képviselőjéről a Ripostban és Juhász Péterről, az Együtt politikusáról is a TV2-n.

(Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök és felesége Lévai Anikó a nemzeti gyász emléknapján tartott komolyzenei koncerten Budapesten a Szent István-bazilikában 2014. november 4-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán)