János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elmeorvos vizsgálja a körúti robbantás gyanúsítottját

2016.11.18. 08:56

Harmadszorra is sikertelenül próbálták kihallgatni a szeptember 24-i, Teréz körúti robbantás gyanusítottját, írja a Magyar Idők. A 23 éves férfi csütörtökön csak annyit mondott a rendőröknek, hogy nem ő követte el a cselekményt, viszont elismerte, hogy hogy a keszthelyi elfogásakor lefoglalt csekkek, tárca, ruhák és telefon az ő tulajdonát képezik.

Elkezdődött P. László elmeorvosi vizsgálata, a nyomozók többek között emiatt is indítványozták az előzetes letartóztatás 90 nappal való meghosszabbítását, míg a védőügyvéd a szabadlábra helyeztetést szeretné elérni. Az indítványokról valószínűleg ma születik döntés.

A férfi ügyvédje eddig 2000 oldalnyi iratot vett át, ennek átnézésére több napra lesz szüksége. Védencéről elmondta, hogy a körülményekhez képest jól viseli a bezártságot.

A gyanúsított ellen előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és robbanóanyaggal való visszaélés miatt folyik a nyomozás.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!