Orsolya
5 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Panzióba vitte és meztelenül üldözte lányát a láthatáson

2016.11.24. 09:57
Saját 11 éves lánya ellen elkövetett szexuális erőszak, veszélyeztetés, valamint zaklatás miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen.

A 37 éves férfinak 2004-ben született kislánya, akivel a rendőrségi közlemény szerint eleinte azután is gondoskodó, szerető apaként bánt, hogy megszűnt a szülők között az élettársi kapcsolat. Tavaly azonban ritkábbakká váltak a találkozások, néhányszor a nagyanyjához, majd egyre gyakrabban panziókba vitte láthatások idején a kislányt.

A serdülőkorba ért lányt  többször fogdosta, a nemi szervét mutogatta neki, önkielégítést végzett előtte. Azzal is fenyegette a kislányt, hogy megöli őt vagy az anyját, ha nem fekszik le vele.

Egy nagykanizsai panzióban egyszer a folyosóra menekülő kislányt a férfi meztelenül üldözte, a támadásnak a recepciós vetett véget azzal, hogy rendőrt hívott, de a lány akkor még nem merte elmondani, mi történt vele.

A múlt év vége óta a kislány már nem akart találkozni az apjával, aki ezért egyre gyakrabban zaklatta telefonon és interneten is, hét és fél hónap alatt több mint ötezerszer hívta fel. A férfi egy idő után nem tudta elérni, ezért a lánya nemi szervéről készült fényképet küldött a gyereke egyik unokatestvérének, aki megmutatta azt a lány édesanyjának. A kislány csak ezután mert beszélni a történtekről.

A férfi előzetes letartóztatásban van, szexuális erőszakkal, kiskorú veszélyeztetésének bűntettével és zaklatással vádolják – írja az MTI.