Erik, Alexandra
EUR 383,49 Ft
USD 365,87 Ft
9 °C
23 °C

Messze vagyunk az ásotthalmi rekordtól

2016.11.29. 06:26

Romhányban mínusz tíz fokot mértek kedden hajnalban, de az Időképen mért Nógrád megyei csúcsot leszámítva egészen hasonló volt az éjszaka országszerte: -5 és 0 fok között alakult a hőmérséklet. Napközben sem lesznek nagy eltérések: eső sehol sem valószínű, a napsütés lesz a jellemző, bár az ország keleti harmadában több lesz a felhő – írta a Met.hu.

Az ablakon kinézve persze a kép csalóka lehet, már annak, aki még sosem ment november végén az utcára: napközben 1 és 4 fok között lesz a csúcshőmérséklet.

Az egészen átlagosnak mondható hőmérsékletet kicsit karcosabbá teszi, hogy az északnyugati szél többfelé megélénkül, de erős széllökések már csak helyenként lehetnek.

A hőmérsékleti csúcsoktól messze lesz november 29.: 1930-ban Kaposváron 18,2 fokot mértek, 101 évvel ezelőtt viszont -20 fokos hideg zúdult Ásotthalomra, amiért még azóta sem vállalta senki a felelősséget.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek