Kórházi ápoló kínozta albérlőjét Szegeden

2016.12.01. 09:57

Egy köztiszteletben álló orvoscsaládba született és ápolóként dolgozott az a fiatal lány, aki két társával együtt hónapokig kínozta albérlőjét egy szegedi lakásban. Ahogy arról beszámoltunk, a fiatal férfit a lány és két férfi társa folyamatos terrorban tartotta, csicskáztatta, verte, csikkeket nyomtak  el a hátán, továbbá arra kényszerítették, hogy a saját ürülékéből egyen.

2
Fotó: Karnok Csaba / Delmagyar.hu

A Délmagyar információi szerint a szegedi panellakást, ahol az eset történt, a lány, K. Dorka édesanyja vette, aki a hódmezővásárhelyi kórház intenzív osztályának orvosa. A lap úgy tudja, hogy Dorka is itt dolgozott ápolóként. A Bors  szerint a lány Facebook-oldalán zavaros bejegyzések vannak, amelyekben lelki fájdalomról és hasonlókról ír. A lap szerint a három előzetesben lévő fiatalt hamarosan pszichológus fogja megvizsgálni.

A férfi kínzása szeptemberben kezdődött, ekkor kínzói még kiengedték a lakásból, de megfenyegették, hogy megölik, ha nem jön vissza, november második felében viszont már 11 napig nem is hagyhatta el az albérletet. A férfi a Délmagyarnak azt nyilatkozta, régebb óta ismerte a 21 éves lányt és társait (egy 17 éves lányt és 21 éves bátyját), akik kényszerítették arra, hogy költözzön velük a Csorba utcai lakásba.

A 11 napos bezártságból november végén végül azért engedték el, mert azt mondta, hogy papírokat kell bevinnie a munkahelyére. Ezután egy munkatársával együtt elment a rendőrségre feljelentést tenni. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport