Felmentették a hentest, aki a vád szerint feldarabolta a feleségét

2016.12.02. 17:06
Bizonyítottság hiányában felmentette a tatabányai bíróság azt a darnózseli hentest, akit azzal vádoltak, hogy megölte feleségét, a holttestet a házukban lévő húsfeldolgozóban feldarabolta, maradványait elégette, majd szétszórta.

A 40 éves gyógytornász és férje válófélben voltak, amikor a nő 2014 májusában eltűnt. Korábbi lapinformációk szerint az asszony a végleges válásig vissza szeretett volna költözni otthonukba, hogy a 12 éves gyerekükkel együtt élhessen, amit a férfi nehezményezett, kapcsolatuk ekkor mérgesedett el.

Az asszonyt utoljára a mosonmagyaróvári munkahelyén látták. A mobiladatok szerint eltűnése éjszakáján a nő egy helyen volt a férjével: Mosonmagyaróváron, majd darnózseli otthonuknál.

A vád szerint a férfi megölte feleségét, majd autóba tette, hazavitte és megvárta, amíg a gyermekük elalszik. Ezután beállt az autóval a garázshoz, kivette a holttestet, és a ház alatti húsfeldolgozóban a holttestet „feldolgozta”. A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta, később pedig sósavval fertőtlenítette a húsfeldolgozó eszközöket.

A vádlott végig tagadta a bűnösségét, szerinte a DNS-minták elemzése sem volt megfelelő. Most a bíróság is úgy találta, hogy a vádhatóságnak nem sikerült megfelelően bizonyítania a vádat, ezért N. Jánost bizonyítottság hiányában felmentette.

Az ítélet nem jogerős.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport