Lukrécia
15 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Újraindult a nyomozás az osztrák gördeszkás rejtélyes siófoki öngyilkossága ügyében

2016.12.02. 13:46

Idén augusztusban Siófokon a vasúti sínek között találták meg egy ukrán származású bécsi fiatalember, Vlad S. holttestét, miután elgázolta egy vonat. A 19 éves skateboardos Youtube-sztár halálának vizsgálatát a magyar hatóságok azzal zárták le, hogy Vlad S. öngyilkos lett.

A férfi családja és a barátai azonban ezt nem hajlandók elfogadni. A thelocal.at szerint Vlad egy balatoni zenei fesztiválra látogatott, és anyja, ismerősei kizártnak tartják, hogy öngyilkosságot követett volna el. A karrierje felfelé ívelt, kezdett befutni és egyre több pénzt keresni a videóival, és semmi okról vagy előzményről nem lehet tudni, ami az öngyilkosságot valószínűsítené.

Vlad S.
Vlad S.
Fotó: YouTube

A magyar hatóságok azonban az anyja kérése ellenére sem akarták újranyitni az ügyet. Ekkor a család magándetektívet fogadott, aki kijárta, hogy a holttestet Bécsben újra felboncolják. Kiderült, hogy a férfi nyugtatót kaphatott, és meg is verték. Ezek alapján az tűnik valószínűnek, hogy még élt, amikor a támadója a sínekre húzta a testét. A bécsi ügyészség ezért most már azt vizsgálja, hogy gyilkosság történt-e.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport