Öt súlyosabb sérült a kettes metrón

2016.12.05. 18:15

Ismét jár a metró az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között, írja a BKK a közleményükben.

Hétfő reggel ütközött két szerelvény a kettes metró vonalán a Pillangó utcánál, aminek következtében többen megsérültek. Azóta pótlóbuszok jártak az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között.

Jó fél nappal a baleset után a BKK jobbulást kívánt a szerintük könnyebben sérült utasoknak, illetve mindenkitől elnézést kérnek a mai kellemetlenségekért. Ezzel szemben az MTI azt írja a köztévé Híradójára hivatkozva, hogy öt utas is súlyosabban megsérült, amit egy korábbi cikkünk is alátámaszt. A hatóságok tömegszerencsétlenség ügyében indítottak vizsgálatot, és a bekért adatokat és bizonyítékokat várhatóan szerdára értékelik. Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy műszaki hibára utaló jelek nincsenek, így nem zárják ki az emberi mulasztás lehetőségét.

Munkatársunk szerint még mindig nincs minden rendben, az ismét közlekedő kettes metró kifejezetten lassan halad.

A kettes metró metró vonalán tapasztalható gondokról a Metróért Egyesület pénteken írt levelet Tarlós István polgármesternek, de a Hvg.hu szerint a politikus ezt azért nem olvashatta el, mert otthon feküdt begipszelve, miután eltörte a bokáját Székelyudvarhelyen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport