László
21 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A KDNP-s képviselő szerint felháborító, hogy lepukkant, kócos és izzadt újságírók kérdezhetik a politikusokat

2016.12.15. 20:36

"Én megértem Kövér Lászlót. A magyar parlament a nemzet temploma, elegáns épület. Sok újságíró izzadtan, lepukkanva, rövid ujjú pólóban, kócosan dugja a mikrofont a politikus orra alá, és hányaveti módon odalök egy alig érthető kérdést" - mondta a 168 Órának adott interjújában Hollik István, a KDNP parlamenti képviselője és szóvivője.

Szerinte a Fidesz-KDNP mindig lehetőséget teremt arra, hogy a sajtó munkatársai megkérdezhessék, amit akarnak, erre megfelelő alkalom például a Kormányinfó, amelyet Lázár János tart hetente. A magyar parlament viszont a nemzet temploma, elegáns épület, nem csupán a politikusokon kellene számon kérni az írott és íratlan szabályokat, hanem az újságírókon is. Hogy ne alkalmatlan helyen és időpontban kérdezzenek valami blődséget.

Hollik úgy vélte, az „ellenzékkel szimpatizáló, kormánykritikus sajtómunkásoknak” politikai prekoncepciójuk van, azt akarják megmutatni, hogy valaki épp nem válaszol.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!