Meghalt az M3-ason történt buszbaleset egyik sérültje

2016.12.21. 08:49

Már öt halálos áldozata van a szombaton az M3-as autópályán történt buszbalesetnek, miután a kórházban elhunyt az egyik sérült, tudta meg az M1 Híradója.

A köztévé azt közölte, hogy a 41 éves nő súlyos koponyasérüléseket szenvedett a balesetben, és nemrég szállították át az egri kórházból Miskolcra.

Nem sokkal később az MTI is közölte a halálhírt. Azt írták, Csiba Gábor, a megyei kórház főigazgató-főorvosa közölte, a középkorú nőt életveszélyes, válságos állapotban vették át, romló központi idegrendszeri tünetekkel. A kórház központi aneszteziológiai és intenzív osztályán kezelték. A kórházvezető emlékeztetett arra, hogy korábban a megyei kórházban ápolt két súlyos, életveszélyes állapotban lévő sérült beteg egyikének olyan súlyos kísérő betegsége volt, hogy az életét már nem tudták megmenteni. A másik súlyos életveszélyes sérült állapota stabilizálódott, jelenleg a traumatológiai osztály postoperatív őrzőjében ápolják - tette hozzá.

Arról is beszámolt, hogy emellett a traumatológiai osztályon kezelt két sérült állapota stabil, hazabocsájtásukat a héten tervezik.

A baleset negyedik, a kórházban elhunyt halottjáról itt írtunk , magáról a balesetről pedig, amely a helyszínen három életet követelt, itt olvashat .

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport