Kiszabadult a börtönből a csecsemő-sorozatgyilkos

2017.01.02. 06:47

Jó magaviselete miatt idén novemberben kiszabadult a börtönből a sülysápi H. Ilona, családja tárt karokkal várta a börtönviselt nőt - írja a Blikk. A nő 2009-ben jogerősen 12 évnyi fegyházbüntetést kapott, több emberen elkövetett, 14 életévét be nem töltött személy elleni emberölés miatt. Bár Ilona négy újszülött megölését vallotta be, az ügyészség végül kettő megölése miatt emelt vádat, mert a másik két holttestet nem találták meg a rendőrök. A halott csecsemőket állítólag a férj, H. Károly ásta el a kertben, ő felfüggesztett börtönbüntetést kapott tettéért.

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra együtt a család, a többi nem fontos" - mondta a Blikknek mosolyogva Ilona férje, Károly. "Gyönyörű ünnepünk volt, együtt állt a fa mellett az egész család. Kell ennél több? A múltról nem beszélünk, minek bolygatni, ami már elmúlt? Rettentően vártuk Ilonát, és most végre itt van velünk, a rémálomnak így vége. A gyerekek és én is szeretjük őt, és segítünk neki visszailleszkedni a való világba".

Ilona is nyilatkozott a Blikknek: "Jól vagyok, minden rendben van. Most is itt vannak a gyerekeim és az unokáim, imádok velük lenni". 

Ilonának egyébként négy gyereke maradt a gyilkosságok után. 2007-ben ezt nyilatkozta, szintén a Blikknek: "Nagyon sajnálom a babákat, és nagyon megbántam, amit tettem. Az otthon lévő négy gyerekért pedig megszakad a szívem, ők nem tehetnek semmiről."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport