Nem vitte el párját a céges buliba, és még mellkason is szúrta

2017.01.04. 08:58

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat azzal az 53 éves nővel szemben, aki egy vita hevében konyhakéssel megszúrta a párját, akinek az életét csak a gyors és szakszerű orvosi segítség mentette meg - közölte az ügyészség. 

A nő és a férfi Esztergomban éltek, a kapcsolatuk a kezdetektől fogva viharos volt, mivel mindketten féltékeny természetűek voltak, italozó életmódot folytattak, gyakran kiabáltak, veszekedtek egymással.

A pár 2016. július 15-én, reggel ért haza a munkából, ezután reggeliztek, közben alkoholt fogyasztottak. Nem sokkal később elkezdtek veszekedni, mivel a férfi sérelmezte, hogy a nő nem akarta őt magával vinni egy munkahelyi rendezvényre. Mivel a vitát egyikük sem hagyta abba, a nő dühében az evéshez használt, 11 centi pengehosszúságú konyhakést egy alkalommal, célzott mozdulattal beleszúrta a férfi jobb mellkasfelébe.

A mentők rögtön kórházba szállították a férfit, és még aznap megműtötték, állapotát stabilizálták. A szúrás a létfontosságú szervek közelsége miatt az emberi élet kioltására is alkalmas volt az ügyészség szerint.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla