Lopott Ferrarikat áruló férfit keres a rendőrség

ferraribuda
2017.01.09. 22:31

Keresi Budapesti Rendőr-főkapitányság Liling András Károlyt, aki a gyanú szerint társaival Spanyolországból nagy értékű autókat kölcsönzött, majd hamis okmányokkal Magyarországon próbálta eladni.

Már korábban írtunk arról, hogy a rendőrségkét átütöttalvázszámú Ferrarit is talált Budapesten, amelyekről kiderült, hogy Madridban és Barcelonában bérelték ki őket, majd azokat Magyarországra hozták és hamis papírokkal akarták eladni.

20170901174510

A rendőrök múlt héten el is fogták azt az érdi férfit, a 31 éves  H. Andrást, aki az autóknak garázst bérelt, és 41 évesB. Zsoltot, aki hamis rendszámokat szerelt a sportkocsikra. Ellenük orgazdaság bűntett és más bűncselekmények miatt.

Az autókat viszont nem ők, hanem a BRFK szerint a 40 éves Liling András Károly bérelte Spanyolországban, ő viszont ismeretlen helyen tartózkodik. A nyomozás során kiderült, hogy Liling több álnevet is használ, többek között Károly András, Károlyi András és Horváth Dániel. A férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. 

A BRFK Felderítő Főosztálya kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.