Megteltek a Normafa parkolói, annyira sokan indultak szánkózni, síelni

2017.01.15. 13:16

A rendőrök a víztoronynál lévő körforgalomnál visszafordítják az autósokat, csak a BKK autóbuszai mehetnek tovább, írja a rendőrség.

Megteltek Budapesten a Normafa környékének parkolói. A forgalmi torlódás elkerülése érdekében a rendőrök a Budapest XII., Eötvös út és Fülemület út kereszteződésétől a közúti járműforgalmat nem engedik tovább, a járműveket visszafordítják.

Csak a BKK menetrend szerinti autóbuszjáratai mehetnek tovább.

De megteltek a parkolók Visegrádon és Dobogókőn is, ezért már Pilisszentkereszten visszafordítják a járművezetőket a rendőrök, írja az MTI. Pilisszentkeresztről Dobogókő felé - a korlátozás ideje alatt - csak a menetrend szerinti autóbuszok közlekedhetnek.

Visegrád térségében az arra közlekedő járművezetőknek torlódásra és lassú haladásra kell számítaniuk. Jelentős a járműforgalom a 24134-es úton Kékestető irányába, és a parkolók is megteltek a sícentrum közelében. Kékestető felé csak szabad parkolóhelyek esetén lehet felhajtani.

A várakozó járművek Mátraháza belterületén parkolhatnak, míg a síelni érkezőknek a rendőrség azt javasolta, hogy a Mátraházáról induló buszjáratokat vegyék igénybe. Hozzátették, hogy a balesetek megelőzéséért a Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai a 24-es számú főút 15-ös kilométerénél, a Kékestetői elágazónál segítik az autósokat.