Angelika
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Lövöldözés volt a Práter utcában, a tettes elmenekült

2017.01.17. 22:50
Bejelentés érkezett a rendőrséghez, mert valaki gázpisztollyal rálőtt két emberre, de mire a rendőrök kiértek, mindenki elmenekült.

Rendőrök rohanták le kedd este Budapesten a Corvin-negyed metróauljáróját és környékét – írja az Origo. Egy szemtanú beszámolója alapján 15-20 rendőr is részt vehetett az akcióban, amelyben a szemtanú szerint egy embert letepertek a rendőrök, az Üllői úti kereszteződésben pedig 6-7 rendőrautó állt keresztben. Az Origo korábbi értesülését, miszerint a rendőröknél gépfegyver is lett volna, a rendőrség cáfolta.

A BRFK sajtóosztálya az Index kérdésére elmondta: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. január 17-én 21 óra 18 perckor érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy a Práter utcában feltehetően lövést hallottak. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtés során megállapították, hogy

egy jelenleg ismeretlen személy egy gáz-riasztó fegyverből adott le lövést másik két személy irányába.

Az eset minden résztvevője távozott a helyszínről a rendőrök kiérkezése előtt, felkutatásuk folyamatban van. A BRFK megkezdte az eset körülményeinek vizsgálatát.”

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport