Megszólalt a körúti robbantással gyanúsított férfi édesapja

2017.01.19. 08:53

A szeptemberi, Teréz körúton történt robbantással gyanúsított férfi apja szerint fia ártatlan és egyértelmű, hogy nem a fia van a biztonsági kamerás felvételeken. A Blikknek nyilatkozott P. László édesapja arról, hogy fiával együtt nézték a körúti robbantóról szóló felvételeket a tévében és benne fel sem merült, hogy esetleg a fiát láthatja a képen. 

"Aki nem vak, annak látnia kell, hogy nem Laci van a fotókon."

- jelentette ki a férfi a napilapnak.

Azt is elmondta, hogy fia viselkedéséből sem következtetett arra, hogy esetleg ő lenne látható a videón és nem hiszi, hogy ilyen nyugodtan nézte volna tévében a felvételeket, ha tudja, hogy azok őt ábrázolják.

Fotó: Központi Nyomozó Főügyészség

P. László édesapja abban bízik, hogy az ügyészség minél hamarabb nyilvánosságra hozza az összes videót az elkövetőről, mert ezek szükségesek ahhoz az antropológusi vizsgálathoz, ami alapja szakértő döntheti el, hogy milyen hasonlóság van a videón szereplő férfi és P. László között.

Az antropológusi vizsgálat során egy szakértő vizsgálja, hogy mennyire hasonlít a felvételen szereplő férfi testfelépítése P. Lászlóéhoz.  Az édesapa arról is beszélt, hogy fia egy kétszemélyes cellában tölti a napjait, rádiót hallgat vagy tévét néz, illetve az iratokat tanulmányozza napközben. A férfi nem tört meg és mindketten bíznak abban, hogy tisztázni fogják a vádak alól.

A 2016 szeptember 24-én Budapesten történt robbantással kapcsolatos további cikkeinket itt lehet megtalálni.  • Hírek
  • Személyi kölcsön