Vilhelmina
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Egy siófoki diák és az édesanyja is meghalt a buszbalesetben

2017.01.21. 20:55 Módosítva: 2017.01.21. 21:25

Siófoki diák és édesanyja is áldozatul esett az olaszországi busztragédiának - írja a Siófoki Hírek Facebook.  A Somogy TV honlapja is azt írja, hogy Szamosi Lóránt, a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgatója közösségi oldalán közölte, hogy egy diákjuk és édesanyja is életüket vesztették. Állítólag nagyon népszerű volt a franciaországi sítúra, a férőhelyek minden évben gyorsan beteltek.

A Siófoki Hírek szerint a Baross Gábor Középiskola (korábban Vak Bottyán iskola)  tanulója volt az a fiatalember, aki édesanyjával tragikus módon életét vesztette a buszbalesetben. A Siófoki Hírek szerint hárman utaztak a buszon, a mostohaapa túlélte a balesetet.

Hétfőn, a nemzeti gyásznapon, a Baross iskolában is megemlékezést tartanak, az iskola vezetői elmondták a portálnak, hogy mélyen megdöbbentette őket a tragédia híre, imádkoznak az áldozatokért. Minden segítséget megadnak a tanulóiknak, hogy feldolgozhassák társuk elvesztését, a siófoki kórház pszichológusokat küld az iskolába.

Legalább tizenhatan haltak meg egy magyar diákokat szállító busz olaszországi balesetében péntek este egy veronai autópálya-kijáratnál, San Martino Buon Albergo közelében. Ketten még szombat este is életveszélyben voltak, és sokan megsérültek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport