Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pénteken 12 fok lesz!

2017.02.01. 15:19 Módosítva: 2017-02-01 15:20:11

Az OMSZ dél körül frissített előrejelzése szerint a melegfrontra érzékenyek jobban teszik, ha már most leugranak a patikába, ugyanis

míg szerdán 6, csütörtökön már 11, pénteken és szombaton pedig 12 fokot is mérhetünk az országban.

Csütörtökön hajnalban a leghidegebb mínusz 3 fok lesz - ez főként nyugaton valószínű - máshol mínusz 1 - plusz 4 között alakul a reggeli hőmérséklet. Napközben főként keleten valószínű eső, északkeleten pedig ónos eső is eshet. Máshol a borult égből rövid időszakokra kikukucskálhat a nap. A legmagasabb hőmérséklet 0 -11 fok között alakul, a leghidegebb északkeleten lesz.

Pénteken viszont már a hajnali mínusz 2 - plusz 4 után akár 2 - 12 fokra is melegedhet az idő. Míg Budapesten 7, Pécsen 11 fok lehet. Rövidebb időre mindenhol kisüthet majd a nap, csak néhol lehet kisebb eső.

Szombaton változóan felhős, napos időszakok váltogatják majd egymást. Szórványosan valószínű eső, zápor. Hajnalban mínusz 3 - plusz 4, napközben 2-12 fok valószínű, a legmelegebb az ország déli részén lesz majd.