Да здравствует Россия!

Vlagyimir Putyin látogatásának hála, több tojást tojtak a tyúkok!

Index
2017.02.02. 18:46

Összefoglaló

Vlagyimir Putyin látogatásának hála, több tojást tojtak a tyúkok
Nők milliói álltak az Andrássy út mentén és vidáman tapsoltak az orosz elnöknek
Putyin megáldotta a felcsúti standiont
Az orosz elnök tett egy kört a felcsúti kisvasúton és annyira megtetszett neki, hogy még a héten építtetni fog egyet a Kreml köré!
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • До свидания, drága olvasók, búcsúzik az индекс mai rendhagyó hírfolyama, csodálatos napon vagyunk túl, ami még szorosabbra fűzte a magyar és az orosz nép történelmi barátságát. Reméljük, mihamarabb újra vendégül láthatja e lángoktól ölelt kis ország a fényküldött Putyin Elnök Urat, vagy legalább Donald Trumpot.

  Addig is: egészségünkre!

 • Nna, elmennek végre haza a megélhetési huhogók, akik jól belerondítottak Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin és Orbán Győzövics Viktor méltóságteljes találkozójába. Az Elnök Úr épp kigurult konvojával a Liszt Ádámovics Ferenc repülőtér felé, amikor ezek rákezdtek a füttyögésre.

  Mindegy, ne feledjük el, mennyi ember volt a téren ahhoz képest, hogy mennyi nem volt ott. Kezeljük helyükön a dolgokat.

 • Érdemes erre a politikusra figyelni, neki gyakran igaza van. Ezt nyugodtan kijelenthetjük a Kreml tudatalattijának nevezett veteránról, már csak azért is, mert Vlagyimir Volfovics "anyám orosz, apám ügyvéd" Zsirinovszkijról még Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin is elismerően szokott nyilatkozni.

  Az orosz elnökválasztások elnyűhetetlen örökös jelöltje, a Kremlbarát ellenzéki – tehát nem afféle külföldi bérenc – Orosz Föderáció Liberális Demokrata Pártjának (LDPR) vezetője a napokban egy meggondolandó megállapítással állt elő: 

  minél műveltebb a nép, annál gyorsabban jönnek a forradalmak.

  A felnövekvő generáció képzettebb mint mi és elzavar minket.

  A képzettek nem akarnak feketemunkát végezni, akkor be kell hívni a migránsokat, aztán bűnözés lesz és feszültség, épp mint Európában – elemezte a Dozsgy csatorna szerint a helyzetet a politikus a parlamentben.

 • Nyilván feszültségkeltő ellenpropaganda szándékával diverzáns ügynökök szivárogtak be a БKV-ba és megzavarták a rendes metró működését a Deák tér és a Nagyvárad tér között, a hármas vonalon, ahol a mityiscsi Metrovagonmas nagy múltú, retró szerelvényei járnak.

  Mert persze, hogy nem a nyugati szerelvényeket piszkálták meg a többi vonalon.

  Még szerencse, hogy Putyin saját konvojjal megy ki a repülőtérre, épp most indul.

 • Sokan vagyunk így ezzel a szirszar-szemét amerikai Marvel és DC kultúrszennyében fürödve. Íme az Igazi Képregényes Művészet, az élet ihlette történetekkel!

  superputin.png
 • Világos, hogy a percemberkéket tehetetlen düh feszíti az Elnök páratlanul széles skálán taroló tálentuma láttán. Nem csoda, hogy görcsös gúnyolódással – magukról állítva ki szegénységi bizonyítványt – „vicces” montázsokkal próbálják a maguk szintjére lehúzni Putyint, akinek persze így sem érnek fel a piros gombon nyugvó ujjáig se. De legyen meg az örömük, az elnök nem haragszik érte. A film készítői például még mindig élnek. Tudjuk, mert megvan a címük és a telefonszámuk. Fel is kerestette őket Putyin, és megüzente, hogy semmi baj.

 • Hasznos apróság, mindennapi bosszúságok, problémák ellen:

  SorosWorldMap
 • A DUNA Tévé Putyin tiszteletére ma a Szomszédok után leadja a Tavasz 17 pillanata mind a 17 részét egyhuzamban, oroszul. Megjegyezzük, hogy a sorozat valójában 12 részes, de a csatorna a pillanatok számának megfelelően fogja szabdalni a sorozatot.

 • Bármit is jelentsen ez. Súlyos titkokat leplez le a Facebook-kommentelők kollektív bölcsessége,  kapaszkodjanak:

  images
 • Persze lehetnek büszkék a magyarok arra, hogy türk eredetűek – itt jegyeznénk meg, hogy nekünk teljesen lényegtelen a finnugor-türk eredetvita, így is, úgy is a mi földjeinkről indultak –, de vajon tudnak-e úgy tatárul, mint Vlagyimir Putyin? Elég magasan a léc kedves turáni magyar barátaink!

 • Több forrásunk személyesen Soros Györgyöt látta a belvárosban gyanús alakoknak nagyobb mennyiségű készpénzt és transzparenseket átadni. Kacagjunk nagyokat a szánalmas erőlködésen!

  giphy.gif
 • Olvasóinkat kérjük, figyelmeztessék orosz barátaikat, hogy már csak két hónapig tudnak letelepedési engedélyt vásárolni a baráti Magyarországon.

  A hirdetés is erre utal, le ne maradjanak a mindeddig jól takarékoskodó orosz emberek, meg hát pár embernek a magyar államnak is rendkívül jól jön az a 300 ezer eurós kölcsön.

 • Nem azért, de az elnök mindenhez ért. Itt például a zongorát fekteti két vállra. Kár is minden szóért.

 • Az orosz-magyar horgászbarát civilek társasága és Szűcs Lajos fideszes parlamenti képviselő, egyben a MOHOSZ elnöke meghívta Putyint lékhorgászni egy Pest környéki Duna-holtágra. A lékek már készen állnak, a TEK teszteli a jég teherbíró képességét, és próbahorgászatot tartanak. A hírek szerint eddig egy keszeget sikerült csak megakasztani, ezért a horgásztúra megtartása kétséges.

  Nem egy Jenyiszej, de a miénk. 

  IMG 4975

  A keszeg persze nem akármilyen, eltátogja az orosz himnuszt és kérésre a szovjet verziót is.

   Persze tudjuk, az elnök úr nagyon tud akasztani:

 • A cseppet sem mértéktartó Indexnél dolgozó grafikus, Szarvas nemsokkal ezelőtt az alábbi képet tette közzé a Tumblr elnevezésű mikroblogszolgáltató felületén.

  tumblr okr3juirIM1qdtmevo1 540

  A képről az avatatlan szemlélő is kiszúrja, hogy hamisítvány, egyszerű fércmunka. De persze, ha az illesztések jobb minőségben készültek volna, akkor sem hihetné el senki, hogy a képen látható jelenet megtörténhetne, és Putyin anélkül hajtatna el kíséretével a járókerete mellett havat lapátoló nénike mellett, hogy kiszállna, félmeztelenre vetkőzve elkapná a lapát boldogabbik végét és jégmentesítené az egész utcát.

  Talán ezért sem az Index oldalain jelent meg ez a hamisítvány, vélhetően a szerkesztőknek már sok volt ez a hazugság, vagy csak a hírhamisítás technikai kivitelezésével nem voltak elégedettek. Azért árulkodó, hogy a portál több munkatársa is úgymond like-olta a Tumblr-en az összetákolt fotót.

 • A tárgyalásra rálátó informátoraink szerint:

  • Újra kötelező lesz a magyar iskolákban az orosz nyelv tanulása heti 12 órában.
  • Elindul a Paks 3 és 4 projekt, cserébe magyar építőipari vállalkozók stadionberuházásba foghatnak Jakutföldön.
  • A Széll Kálmán tér megtarthatja a nevét, viszont a Duna magyarországi szakasza ezentúl Moszkva folyó lesz.
  • Az orosz fél továbbá baráti gesztusként elenged a '86-os focivébé 6:0-ás meccséből két gólt.
 • Az Elnök Úr futballozni is megtanult, hogy ezáltal is eggyé kovácsolja a két nemzet barátságát. A kiszivárogtatott hírek szerint hétfő délután a CSZKA Moszkva kiválasztott labdarúgói tartottak neki egy rövid foglalkozást a Kremlben, ami elég volt hozzá, hogy elérje egy profi játékos szintjét.

  A gesztus természetesen nem maradt viszonzatlanul, Orbán Viktort a TEK vezetője, Hajdu János készítette fel a dzsúdómérkőzésre.

  putyin wagner love
  Fotó: Sergei Chirikov / AFP
 • Testvéroldalunk, a mértéktartó Russian Today jelenti, hogy  Punxsutawney Phil, a prognoszták prognosztája meglátta az árnyékát, és így még hat hétig tart a tél!

  (Mármint Amerikában, mert Magyarországra Vlagyimir Putyin küldöttségével együtt megérkezett a tavasz is - a szerk.)

  Azt, hogy az amúgy mértéktartásáról és az újságíróetikát végletekig tiszteletben tartó precíz hírszerkesztéséről ismert RT Twitter-oldalán miért nem számolt még be az orosz elnök történelmi jelentőségű budapesti látogatásáról, egyelőre nem tudjuk, kérdéseink elküldtük az illetékeseknek, amint választ kapunk, rögtön értesítjük olvasóinkat is!

 • A legmagasabb szintű sportdiplomáciai villámtárgyalás után Orbán Viktor átadta Vlagyimir Putyinnak a leendő olimpia dzsúdóversenyeinek érmeit egy gyors megtekintésre. Egyelőre senki nem merte visszakérni őket. De hát nyilván meg is érdemli, nézzék csak:

 • Van, aki csak addig jut, hogy otromba módon háttérhatalmak bérenceként megélhetési tiltakozna, van, aki méltóságteljesen, a dolgokat helyükön kezelve tudja, hogyan kell fogadni az egyetlen őszinte vezetőt.

  A független Hídfő.ru hírportál olvasói tudják, mit is jelent egy politikus méltó fogadtatása.

 • A "Bear Force One" Putyin elnök úr elnöki magánrepülőjének beceneve, remek szóvicc, egyszerre Bear mint az orosz medve, és Air Force One, mint a kicsit bénácska amerikai elnöki különgép, találó és szellemes tréfa, na. Ellenben a holland Village People-klón homoszexuális tánccsoport, ami ugyanezt a nevet bitorolja, egy undorító szenny, és addig örüljenek, míg nem küldünk oda egy repülőgép-hordozót rendet csinálni. Ne is nézzék meg a videójukat, fúj!

 • Rengetegen várják az Andrássy út 60 mentén Vlagyimir Putyin konvoját. Nézze meg élőben. Ha kevés az ember, akkor vagy a CIA manipulálja a kamerát, vagy az odavonulókat vezették félre dezinformátorok, másik helyeket adva meg a méltó ünnepléhez.

  Update: Na, közben lecsapta a közvetítést valami amerikai ügynök, mindegy, nagyon sokan voltak.

 • Tessék, még hogy oroszok irányította propaganda, hát a magyarok is pontosan érzékelik, mit illik és mit nem. Itt van például egy kommentár az Echo-tv Nógrádi György interjújához :

  „A füttyösök figyelmébe: Daliásabb időkben a vendégnek megadták a kötelező tiszteletet, az asztalnál a főhelyre ültették, a legfinomabb falatokat neki szolgálták fel, tisztelettudóan beszélgettek vele, és ha valamelyik gyerek tiszteletlenségre vetemedett, hát úgy vágták pofon, hogy a takony menetet vágott a nyakára.”

  Vagy egy másik:

  „Az egész világ azt fogja hinni és látni, hogy mi Magyarok ilyen bunkók vagyunk ha vendég érkezik hozzánk a tüntetni szándékozók miat, ha tüntetni fognak ............ Tőlem a hátralévő év minden napján ott szobrozhatnak a tüntetni vágyók, de az önös érdekeik miat ilyet tenni, tüntetést szervezni a találkozón bunkó dolog 1000 x is bunkó dolog szerintem....”

  Szóval, nem kéne a huhogóknak tiltakozgatni.

 • Többszörösen díjazott magyar újságírók, külpolitikai szakértők és megkerülhetetlen közéleti vezetők véleményét válogattuk össze Putyinról, és az Elnök úr által vezetett Oroszországról.

  Az eltitkolt Igazság az oroszokról és Putyinról
 • Megdöbbentő részletek egy friss oknyomozó dokumentumfilmből!

 • putyinlove 2
 • Lovas István transzatlanti szakértő és vezető magyar kremlinológus szerint az Európában állomásozó amerikai haderők parancsnoka azért lövet tankjaival a lengyel éjszakában Oroszország felé, hogy ezzel üzenjen Moszkvának és Washingtonnak is.

  A Lovas által idézett orosz szakértő hangsúlyozta, hogy Oroszországnak nincsenek területi követelései Lengyelországgal szemben, és nem hangsúlyozza, hogy vannak ilyen követelései a Balti-államok irányába. Hazánk vezető putyinistája Oroszország szakértője a tanulságok levonását már az olvasókra bízza.

 • Orbán és Putyin újra együtt! Át is adjuk a szót a Ria Novosztyinak!

  В Будапеште началась встреча президента России Владимира Путина и премьер-министра Венгрии Виктора Орбана.

  Российский лидер прибыл в четверг в Венгрию с официальным визитом.

  Орбан поприветствовал президента РФ в здании парламента Венгрии, после чего они приступили к разговору в узком формате в рабочем кабинете премьер-министра страны. Беседу Путина и Орбана продолжат российско-венгерские переговоры с участием министров двух стран.

  Обе встречи проходят без представителей СМИ. Ожидается, что по итогам переговоров Путин и Орбан дадут пресс-конференцию.

  Россию на встрече будут представлять министр промышленности и торговли Денис Мантуров, глава Минэнерго Александр Новак, министр экономического развития Максим Орешкин, министр здравоохранения Вероника Скворцова, министр иностранных дел Сергей Лавров, заместитель министра обороны Юрий Борисов, глава ВЭБа Сергей Горьков, руководитель Росатома Алексей Лихачев.

  По данным Кремля, особое внимание в ходе встречи будет уделено вопросам продвижения крупных совместных проектов в торгово-экономической сфере и укреплению культурно-гуманитарных связей.

  Кроме того, как рассказал журналистам помощник президента РФ Юрий Ушаков, Путин в рамках визита в Будапешт обсудит с Орбаном проблематику Ближнего Востока, Сирии и последние события в Авдеевке.

  Планируется, что по итогам переговоров стороны подпишут комплексную программу межрегионального сотрудничества РФ и Венгрии на 2017-2022 годы и план консультаций между внешнеполитическими ведомствами двух стран на 2017 год.

 • Egész Budapest ünnepli az Elnök érkezését