Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Házasságot ígért, lelépett a pénzzel

2017.02.04. 11:31

14 bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt vádemelési javaslatot küldött a rendőrség az ügyészségnek annak a 48 éves pécsi férfinak az ügyében, aki 2015-től kezdődően házassági ajánlatokkal csalt ki pénzt három asszonytól - írja az Police.hu.

A Pécsi Rendőrkapitányság többek között csalás, lopás, sikkasztás és hamis magánokirat felhasználása miatt nyomozott a férfi ellen, aki társkereső oldalakon keresztül ismerkedett meg későbbi áldozataival, akiknek kapcsolatot és házasságot ígért. Arra vette rá őket, hogy kapcsolatuk megalapozása érdekében kölcsönöket vegyenek fel, drága mobiltelefonokat vásároljanak neki, és hogy ékszereik zálogba adásával kölcsönt adjanak neki.

A férfi egyből megszakította a kapcsolatot, amint a mobilt vagy a pénzt megkapta. A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.