Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrökre támadt egy család Miskolcon

2017.02.08. 15:03 Módosítva: 2017-02-08 15:03:21

Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadt egy család három tagja Miskolcon, a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt folytat nyomozást két férfival és egy nővel szemben - közölte a vádhatóság az MTI-vel.

A három gyanúsított már ittasan érkezett egy miskolci sörözőbe, ahol a fiatalabb férfi összeszólalkozott a pincérnővel, majd a nő védelmére kelt vendéggel.

A söröző tulajdonosa értesítette a rendőrséget, a férfi a járőrök egyikére támadt, egyenruháját megragadta, rángatni kezdte.

A másik rendőr kollégája védelmére kelt, a gyanúsítottat próbálták megbilincselni, ekkor bekapcsolódott az eseményekbe a család másik két tagja. A rendőröknek végül két vendég határozott fellépésének köszönhetően sikerült úrrá lenniük a helyzeten, a gyanúsítottakat az időközben kiérkező erősítés segítségével állították elő, őrizetbe vették. Lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el ellenük.