Ivó, Milán
EUR 384,85 Ft
USD 363,35 Ft
5 °C
26 °C

Holnap reggelig nem lehet autópálya matricát venni, az sms-parkolás sem működik

2017.02.08. 16:37 Módosítva: 2017.02.08. 21:56

Hálózati hiba miatt a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-nél nem lehet sms-sel használni a mobilparkolási szolgáltatást. Ez a társaság szerdai közleményéből derült ki, írja az MTI. A társaság az autópálya matricák vásárlásáról nem közölt információt, de honlapjukon azt írják, a matricavásárlás karbantartás miatt csütörtök reggel 8-ig nem elérhető. Eközben egy olvasónk szerint a benzinkutakon "csak az összeomlás szót emlegetik".

A Zrt. szerint applikáción vagy telefonhívással továbbra is zavartalanul használható a mobilparkolás. A viszonteladó partnereket szintén nem érinti az üzemzavar.

A hiba a vállalat üzemeltető partnerénél, a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-nél keletkezett, jelenleg is dolgoznak az elhárításán.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás