Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

23 ezer aláírást gyűjtött az LMP az olimpiai népszavazáshoz

2017.02.12. 19:52 Módosítva: 2017-02-12 20:49:14

Vasárnap 23 000 darab aláírást adott át az LMP a Momentum Mozgalomnak - közölte a párt a Facebookján. A gyűjtést nem hagyják abba - tették hozzá.

Ferenczi István, az LMP országos elnökségi tagja átadta Bene Viktornak, a Momentum Mozgalom aktivistájának az LMP által eddig összegyűjtött olimpiai népszavazást kezdeményező aláírásokat a budapesti Nyugati téri aluljáróban.

Az LMP és a Momentum Mozgalom ahhoz a népszavazási kezdeményezéshez gyűjt aláírásokat, ami arról szól, hogy Budapest vonja vissza a pályázatát a 2024-es olimpia megrendezésére.

A HírTV-vel a Momentum mozgalom legutóbb pár napja, pénteken közölt összesített adatot, akkor 110 ezer begyűjtött aláírásról számoltak be. Tehát elvileg már meglehet a népszavazáshoz szükséges 138 ezer, de a mozgalom célja inkább 180-200 ezer aláírás gyűjtése, hogy biztosra menjenek. Erre még öt napjuk maradt.