Meghalt egy rendőr az M5-ös autópályán

2017.02.13. 09:57 Módosítva: 2017.02.13. 22:13

A Blikk információi szerint egy rendőrnő halt meg abban a balesetben, amelyik hétfőn reggel történt az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon.

Igazoltatni akart, elgázolták

gyal
Fotó: Police.hu

Fény- és hangjelzéssel haladt az autópályán, leállított egy Toyotát, hogy igazoltassa a sofőrt. Ekkor egy kamion beléjük rohant, elsodorta az autót és a rendőrt is. A Pesti Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette a Blikk információját - írta az MTI. A halálos áldozat mellett a balesetben ketten sérültek, egyikük szintén rendőr. A katasztrófavédelem azt írta, hogy a baleset reggel 9 óra körül történt. 

A rendőrség este közölte, hogy a belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette törzsőrmesterré a halálra gázolt rendőrnőt, a 23 éves Menus Anikó őrmestert. 

A forgalomkorlátozás az M5-ösön este háromnegyed kilenc előtt nem sokkal szüntették meg. A kamion sofőrjét, egy 47 éves román állampolgár őrizetbe vettek, eljárás indult ellene.

A Police.hu híre szerint az M7-esen egy útkarbantartást végző munkást gázoltak halálra Pákozd térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A férfit eddig tisztázatlan körülmények között ütötték el. A rendőrség a baleset helyszínét lezárták, a forgalmat a 7-es útra terelik.

Budapesten hídon, felüljárón volt baleset

Éjszaka baleset történt Budapesten, az Árpád hídon is. A Pest felé tartó oldalon három kocsi ütközött egymásnak. A balesetben két ember sérült meg, közölte a rendőrség.

A Határ úti felüljárón vasárnap este fél 10-kor ütközött egymásnak frontálisan két kocsi. Ebben a balesetben hatan sérültek meg.  • Hírek
  • Hírek