Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Köd és napsütés, a tavasz még kivár

2017.02.15. 06:17

Sűrű köddel indul a szerda a Dunántúlon, valamint az ország középső és keleti felén. Nyugaton napközben ezt napsütés válthatja fel, keleten azonban tovább megmaradhat a köd, amely estére ismét szélesebb területet boríthat be – írta a Met.hu.

Hat nap múlva tavasz?

Hószállingózás és ónos szitálás is lehet a ködös területeken. Ez kevésbé valószínű a Duna–Tisza köze déli részein és a Dunántúl nagy részén, ahol napközben a napsütésnek köszönhetően 5 és 11 fok közötti hőmérséklet lehet. Így elég nagy különbségek alakulhatnak ki az ország régiói között, a borult területeken ugyanis a csúcs nulla fok körül alakul. Csütörtökön még hidegebb lehet – a nappali csúcs –3 és +2 között lesz – de a hét végén már 5 és 10 fok közötti melegre számíthatunk, további felmelegedéssel: hat nap múlva 9–15 fok lesz országszerte.