Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb áldozata van az aláírásgyűjtésnek

2017.02.16. 22:17 Módosítva: 2017-02-16 22:24:23

Újabb áldozatot szedett az olimpiai népszavazásért folytott aláírásgyűjtés: szétrúgták a kutyát - számolt be a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a Facebookján az alábbi szomorú kép kíséretében:

Arról, hogy hogy történt az eset a Nyugati téri aluljáróban, nem kell sokat találgatni, mert a készítője videót tett fel róla a Hungary Ultrasliberi Youtube-jára: 

Nem a kétfarkú kutya az első áldozata az aláírásgyűjtésnek, múlt szombaton lefejeltek egy LMP-s képviselőt a Rákóczi téren, a Móricz-aluljáróban pedig egy aláírásgyűjtőt fejbe vertek üveggel.

A Blahán is rongáltak

A rendőrség a Kutyapártos hírrel egy időben tett fel egy felhívást az oldalára, hogy garázdaság miatt keresnek egy férfit, aki a Blaha Lujza téri aluljáróban rongált meg egy aláírásgyűjtő standot február 16-án, délelőtt. Ezt a férfit keresik, itt lehet jelentkezni

A videón látható férfi odament az aláírásgyűjtő standhoz, és szóváltásba keveredett az egyik önkéntessel. A férfi ezután megpróbálta a pulton lévő aláíróíveket magához venni. Az aláírásgyűjtő férfi ezt megakadályozta, az így kialakult dulakodás közben az ismeretlen férfi azonban felborította a pultot. A bűncselekmény elkövetése után a férfi a VII. kerület irányába elmenekült az helyszínről.