Timót, Xénia
-3 °C
4 °C

Újabb áldozata van az aláírásgyűjtésnek

2017.02.16. 22:17 Módosítva: 2017-02-16 22:24:23

Újabb áldozatot szedett az olimpiai népszavazásért folytott aláírásgyűjtés: szétrúgták a kutyát - számolt be a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a Facebookján az alábbi szomorú kép kíséretében:

Arról, hogy hogy történt az eset a Nyugati téri aluljáróban, nem kell sokat találgatni, mert a készítője videót tett fel róla a Hungary Ultrasliberi Youtube-jára: 

Nem a kétfarkú kutya az első áldozata az aláírásgyűjtésnek, múlt szombaton lefejeltek egy LMP-s képviselőt a Rákóczi téren, a Móricz-aluljáróban pedig egy aláírásgyűjtőt fejbe vertek üveggel.

A Blahán is rongáltak

A rendőrség a Kutyapártos hírrel egy időben tett fel egy felhívást az oldalára, hogy garázdaság miatt keresnek egy férfit, aki a Blaha Lujza téri aluljáróban rongált meg egy aláírásgyűjtő standot február 16-án, délelőtt. Ezt a férfit keresik, itt lehet jelentkezni

A videón látható férfi odament az aláírásgyűjtő standhoz, és szóváltásba keveredett az egyik önkéntessel. A férfi ezután megpróbálta a pulton lévő aláíróíveket magához venni. Az aláírásgyűjtő férfi ezt megakadályozta, az így kialakult dulakodás közben az ismeretlen férfi azonban felborította a pultot. A bűncselekmény elkövetése után a férfi a VII. kerület irányába elmenekült az helyszínről.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!