Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy húszéves lány halt meg Nyíregyházán

2017.02.17. 09:07 Módosítva: 2017-02-17 15:42:39

Halálos baleset történt Nyíregyházán, a Westsik Vilmos és a Szamos út kereszteződésében hajnalban, 5 óra 30 perc körül. A balesetben eddig tisztázatlan okból eredően két kocsi frontálisan összeütközött. Az egyiket vezető nő a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A másikat vezető férfi az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett, utasok nem voltak.

A 24.hu szerint ennek a balesetnek az áldozata egy húszéves lány volt, aki egy Renault Thaliát vezetett.

Olvasónk egy másik balesetről adott hírt: a Szentendrei úton, Kaszásdűlőnél reggel 8 óra tájban két autó ment össze. Kidöntöttek egy vízcsapot, és nekimentek a kerítésnek és egy telefonfülkének is.

Az M6-os autópályán is volt baleset hajnalban: Dunaújváros térségében, a Budapest felé vezető oldalon egy autó szalagkorlátnak csapódott. Senki nem sérült meg, csak anyagi kár keletkezett. 

9 óra 50 perckor a 2102-es számú út 14-es kilométerszelvényében, Fót és Csomád között ütközött össze két autó. Három személy megsérült. A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg.

13 óra 50 perc körül Mikóháza és Pálháza között, a 3719-es számú úton egy szlovák rendszámú kocsi letért az útról, majd fának csapódott. A 31 éves szlovák állampolgárságú sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. Utasa pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri a sofőröket, hogy fokozott figyelemmel és mérsékelt sebességgel közlekedjenek a rossz látási viszonyok miatt.