Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C

Kakuk nem Sándor Máriát, csak az öngyilkosokat akarta megsérteni

2017.02.19. 18:54

Bocsánatkérésnek szánva fordult a fekete ruhás nővér Sándor Máriához Kakuk Zoltán, aki egy szombati Facebook-bejegyzésében azt írta az egészségügy romló helyzete miatt egyéni tüntetési akcióiról ismertté vált, de politikai aktivitását befejező asszony öngyilkossági kísérletéről szóló vallomása után:

Kár, hogy túlélte.

kakuk zoltan 02 2

A komment persze kiváltotta az olvasók dühét, és jelezték neki, hogy ezt talán mégsem kellene, de a salgótarjáni fideszes képviselő nem állt le, tovább folytatta. Úgy idézzük, ahogy írta:

KI ÖNGYILKOS LESZ AZT NEM SZABAD SAJNÁLNI!!! EZ VOLT AZ ÉLETE CÉLJA, HOGY ELMENJEN ERRŐL A VILÁGRÓL!! AKI ELÉRTE ÉLETE CÉLJÁT ANNAK ÖRÜLNEK!! ÉN SAJNÁLOM, HOGY NEM ÉRTE EL!!!

A volt képviselő szerint tehát aki öngyilkos akar lenni, azt akkor kell sajnálni, ha nem sikerül neki. A következő kommentjében azt állítja, hogy az MSZP hajszolta öngyilkossági kísérletbe Sándort, sőt kijelenti (szintén szó szerinti idézet):

Aki öngyilkosságot követel az én szemembe nem ember!!

Sándortól igen, az öngyilkosoktól nem

Kakuk vasárnap sajátosan kért bocsánatot az RTL Klub megkeresésére.

„Nem akartam megsérteni Sándor Máriát, természetesen elnézést kérek tőle...” – mondta, ám így folytatta: „Ha Kis Pista vagy Nagy János vagy bárki van odaírva, akkor is ezt írtam volna” – mondta, fenntartva ezzel, hogy aki öngyilkosságot követ el, az nem ember.

Kakuk bocsánatkérése

  • 3006
    Ezután rengeteg embertől kéne bocsánatot kérnie
  • 270
    Eleve nem volt miért bocsánatot kérnie
  • 198
    Tisztességgel lezárta az ügyet