Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jövő héten már igazi tavasz lesz

000 A82MC
2017.02.25. 16:20 Módosítva: 2017-02-25 16:20:56

Egész hétvégére marad a szeles, napfényes idő, jövő héttől pedig teljesen ráfordulunk a tavaszra - derül ki a Met.hu-n és az Időképen olvasható előrejelzésből. 

Vasárnap a szombatihoz hasonló lesz az időjárás, de észak, északnyugat felől újra megnövekszik a felhőzet, amiből késő délutántól akár jelentéktelen mennyiségű csapadék is előfordulhat északon, északkeleten. Helyenként megélénkülhet a délies szél, délután remek kirándulóidő, 5-10 fok valószínű, hajnalban pedig sokfelé várható fagy.

Hétfőn változóan felhős-napos időre készülhetünk, a Dunántúlon a déli szél megélénkülhet. Reggel még többfelé gyengén fagyhat, de délután már országszerte 10 fok fölé emelkedik a csúcshőmérséklet. A melegedés kedden üt be igazán 15 fokos csúcshőmérséklettel, amelyet ugyanakkor több helyen viharossá fokozódó délnyugati szél kísérhet.

Szerdán egy újabb hidegfront hozhat átmeneti lehűlést, 12 fokos napi maximum hőmérsékletet, szelet és csapadékot, de az előrejelzés szerint szerencsére rögtön utána visszajön az enyhe, kora tavaszias idő.