Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Botka népszerűbb Orbán Viktornál?

2017.02.27. 07:52 Módosítva: 2017-02-27 08:47:52

A Jobbikhoz közel álló Iránytű Intézet által a Magyar Nemzetnek készített népszerűségi lista élén Áder János köztársasági elnök áll, őt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, a Párbeszéd Magyarországért politikusa követi. A felmérés szerint a szocialista Botka László Orbán Viktor előtt áll a rangsorban. A lista utolsó helyén Gyurcsány Ferenc áll, írja a lap.

A lap nem ismerteti, hogy a felmérés milyen körben és milyen módon készült. Az Iránytű Intézetről korábban a Pesti Srácok azt írta: több mint 50 millió forintot kapott a párttól “szakpolitikát érintő szakanyagok” készítéséért. A cég tulajdonos-ügyvezetője, Forrai Richárd ugyan nem tagja a pártnak, de kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy a Jobbik politikai erővé válhatott. Vona Gábor egyik legközelebbi bizalmasaként ma is ő felel egy sor kulcsfontosságú területért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?