Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felrobbant a trezor a pénzszállító kezében

2017.02.27. 07:24 Módosítva: 2017-02-27 08:05:39

Felrobbant az egyik legnagyobb hazai pénzszállító cég trezorja, a pénzkísérő megégett, írja a Blikk. A lap információi szerint egy nagykanizsai élelmiszerbolt parkolójában a cég egyik munkatársa kezében magától működésbe lépett és felrobbant az értékszállító konténer.

Az autó trezorhelyisége kigyulladt, és a szemtanúk szerint csupán a lélekjelenlétét megőrző szállítónak köszönhetően menekült meg a jármű a nagyobb katasztrófától. A lángokat a tűzoltóknak kellett eloltaniuk, de az autót nem lehetett áramtalanítani, mivel az akkumulátort hegesztett ajtó védi.  A szállító mindkét kezén égési sérüléseket szenvedett, a konténerből felszabaduló gázoktól a tüdeje is károsodott, emellett sokkot kapott.

A belső vizsgálat szerint a dolgozók hibáztak, a pénzkísérők szerint viszont a cég vétett. Az ügyben a Zala Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkavédelmi Szakigazgatási Szerve folytat vizsgálatot. 

Azt, hogy mitől robbant fel a trezor, egyelőre nem tudni.