Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mentőhelikopter vitt el egy kislányt Iváncról

2017.02.27. 09:11 Módosítva: 2017-02-27 11:07:18
  • Buszmegállóba hajtott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz reggel a Somogy megyei Kadarkút Hősök terén, írja a Kapos.hu. Az elsődleges információk szerint a megállóban több ember is tartózkodott, de szerencsére csak egy ember sérült meg, őt a mentők ellátták. A balesethez a kadarkúti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.
  • A Nyugat.hu cikke szerint két 10 év alatti kislány sérült meg abban a balesetben, ami reggel történt Ivánc és Csákánydoroszló között. Egyikük életveszélyes koponyasérülést szenvedett, érte mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Az autót az édesanyjuk vezette a csúszós úton, amikor egy kanyar után letért az útról, betonoszlopnak ütközött és felborult.
20172702153220
Fotó: Police.hu
  • Baleset történt hajnalban Székesfehérvárnál, a Sárkeresztúri út felé vezető oldalon is, ahol kigyulladt egy teherautó. Személyi sérülés nem történt, írja a Police.hu.
  • Közlekedési baleset történt a 4-es számú főúton Törökszentmiklós külterületén, ahol egy nyergesvontató és két autó ütközött. A balesetnek három könnyű sérültje van. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a főút forgalmát mindkét irányból Törökszentmiklós belterületén át terelik.