Antal, Antónia
3 °C
9 °C

Mentőhelikopter vitt el egy kislányt Iváncról

2017.02.27. 09:11 Módosítva: 2017-02-27 11:07:18
  • Buszmegállóba hajtott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz reggel a Somogy megyei Kadarkút Hősök terén, írja a Kapos.hu. Az elsődleges információk szerint a megállóban több ember is tartózkodott, de szerencsére csak egy ember sérült meg, őt a mentők ellátták. A balesethez a kadarkúti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.
  • A Nyugat.hu cikke szerint két 10 év alatti kislány sérült meg abban a balesetben, ami reggel történt Ivánc és Csákánydoroszló között. Egyikük életveszélyes koponyasérülést szenvedett, érte mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Az autót az édesanyjuk vezette a csúszós úton, amikor egy kanyar után letért az útról, betonoszlopnak ütközött és felborult.
20172702153220
Fotó: Police.hu
  • Baleset történt hajnalban Székesfehérvárnál, a Sárkeresztúri út felé vezető oldalon is, ahol kigyulladt egy teherautó. Személyi sérülés nem történt, írja a Police.hu.
  • Közlekedési baleset történt a 4-es számú főúton Törökszentmiklós külterületén, ahol egy nyergesvontató és két autó ütközött. A balesetnek három könnyű sérültje van. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a főút forgalmát mindkét irányból Törökszentmiklós belterületén át terelik.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!