Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Laptopot lopott egy szállodából, ráadásul pont Bálint-napon

2017.02.28. 18:50

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást indított lopás miatt ismeretlen tettes ellen, miután egy férfi ellopott egy laptopot egy Budapest, VI. kerületi szálloda tárgyalóterméből, 2017. február 14-én 13 óra körül. Az elkövetőről a hotel biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a videón látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, valamint írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.