Megüzente a benzinkutas ámokfutó a barátnőjének, hogy végez magával

2017.03.17. 09:33 Módosítva: 2017.03.17. 09:33

A 18 éves, bonyhádi F. Ádám csütörtök hajnalban az M7-es autópályán négy benzinkutat akart kirabolni, három helyen lövöldözött, Siófokig menekült a rendőrök elől, majd visszaindult, lerobbant a kocsija, és egy vadászfegyverrel öngyilkosságot követett el.

F. Ádám imádta a fegyvereket, Facebook-oldalán több fotó is található, amiken fegyverekkel pózol - írja a Bors. Édesapja rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, tőle lopott el három fegyvert, majd elindult a végzetes útra.

A Bors úgy tudja, hogy szerda este még megüzente barátnőjének: végez magával.  A rendőrség szerint a fiatalember a hozzátartozói számára is hagyott bú­­csúlevelet. 

Benzinkutakról rabolt

Ezután apja Audijával előbb egy budaörsi töltőállomásra rontott be, és a fegyverével hadonászva a bevételt követelte. Az alkalmazottak teljesítették kérését, közben azonban sikerült egyiküknek megnyomni a pánikgombot, így is sikerült elmenekülnie.

Aztán a tárnoki kutat célozta meg, és a Blikk szerint ott egy olyan kutassal találta szemben magát, aki évek óta ott dolgozik, és nem igazán szokott megijedni a saját árnyékától. Miután a támadó közölte, hogy kéri a bevételt, a kutas csak annyit mondott: ugye, most viccelsz? Mikor azonban kiderült, hogy szó sincs tréfáról, megkapta a pénzt, a kijáratnál dühében elsütötte a vadászpuskáját.

Bony­hádon jól ismerik F. Ádám családját, apja köztiszteletben áll, egy biztosítótársaság me­gyei vezetője. Több diplomát szerzett, a rendőrtiszti főiskolát is elvégezte. Korábban a büntetés-végrehajtásnál is dolgozott. A Bors beszélt F. Ádám több barátjával, akik szerint rendőrnek készült, egy pécsváradi rendőrképző iskolába járt. Imádott lőni, de nem volt erőszakos természetű, sosem keveredett verekedésekbe. A lap szerint nem tudnak arról, hogy drogozott volna. A barátok szerint szerelmi csalódás sem gyötörhette, mindenki értetlenül áll a történtek előtt.

Egy fotó a fiú Facebookjáról, amin egy lőtéren gyakorol
Egy fotó a fiú Facebookjáról, amin egy lőtéren gyakorol

"Ádám a legjámborabb fiúk közé tartozott, és pénzre sem volt szüksége, mindent megkapott szüleitől" - tudta meg a Blikk egy ismerőstől. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.