Lezárták a nyomozást a barátnője holttestét szőnyegbe csavaró férfi ellen

2017.04.06. 07:49

A rendőrség lezárta a nyomozást abban az ügyben, amelyben egy férfit gyanúsítottak alkalmi barátnője meggyilkolásával, írja a Police.hu. 

A férfi 2015. augusztus 16-án délelőtt több késszúrással ölte meg az akkor 39 éves barátnőjét annak józsefvárosi lakásán. A szőnyegbe csavart holttestet Kalocsán egy családi ház udvarán ásta el.

A nő volt férje 2015. augusztus 21-én tett bejelentést a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, hogy volt feleségét és annak terepjáróját 2015. augusztus 15-én látta utoljára. Egyik közös ismerősük az eltűnt nő budapesti lakásán az ágyat véresen találta, ezért azonnal értesítette a rendőrséget.

A nyomozók szakértők segítségével megállapították, hogy a vér az eltűnt nőtől származott. A rendőrök ezután hallgatták Sz. Pált. A kalocsai nyomozók segítségével a férfi egy korábban lakott családi házának udvarán előkerült az eltűnt terepjáró, valamint nyomkövető kutyák segítségével megtalálták a földbe ásva, egy összecsavart szőnyegben a sértett holttestét.

Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nőt legalább 27 késszúrással ölték meg. A rendőrség Sz. Pál ellen elfogatóparancsot adott ki. Másfél hónappal az emberölés után a budapesti életvédelmi nyomozók egy kalocsai lakásban elfogták a körözött férfit, aki a rendőrök elől egy kanapé ágyneműtartójában bújt el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya a 33 éves kalocsai férfi ügyében a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport