Péntek 13: Mi lesz veled CEU?

pentk 13
2017.04.07. 13:04 Módosítva: 2017.04.07. 13:04

A szerkesztőségi newsroom félkörben egymáshoz tolt asztalainál az ügyeletes hírszerkesztők gépelnek vadul. A fejük fölött a tévékén a CNN, a HírTV vibrál és a Facebookról érkező forgalmat realtime mutató grafikonok pörögnek. Ha lenne illata az adrenalinnak, olyan szag terjedne, mint a Halálos iramban 7 zárójelenetében.

És közben a háttérben négy-öt ember arról vitázik, hogy akkor most Soros György szokott-e kutyát sétáltatni, vagy, hogy hány millió dollárba kerül egy Tomahawak rakéta, és azt hány nap alatt tudná elverni egy Louis Vuitton-leárazáson Habony Árpád.

Merthogy nagyon sok minden nem kerül be az újságba, egyszerűen mert nincs rá időnk, esetleg mert színtiszta hülyeség. Vagy egyszerűen elfelejtjük a nap végére, miután levesszük a világ mocskától és a politikától sáros gumicsizmát, meg a saválló munkaköpenyt, és hazamegyünk.

A Péntek 13 egy új, kísérleti adás, ami nevéből adódóan is mindig pénteken, délután egykor jelentkezik majd, és amiben az Index újságírói és szerkesztői mesélnek arról, hogy őket mi izgatta, érdekelte vagy idegesítette a héten. Meg hogy miről fognak írni a jövő héten. 

Az első adásban arról beszélgetünk, hogy mi lehet a CEU ügy végkimenetele, aztán megnézzük az új Samsung Galaxy S8-at, ami a magyar médiában először nálunk, meg unboxing és LED-kijelzőre csorgó vágyakozó nyálcsöppek.

Ahogy Juhász Előd mondta a Zenebutikban:

Tartsanak velünk!

Ha nem a Facebookon nézi az adást, ne felejtse felhangosítani!