Nem jár a metró a a Nagyvárad tér és a Deák közt

2017.04.11. 07:48 Módosítva: 2017.04.11. 09:32

Az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között járműhiba miatt, írja a BKK. Egy olvasónk égett gumiszagról számolt be a Corvin negyednél.

A reggeli bejutást nehezíti, hogy az Oktogon és a Harminckettesek tere közt pályafelújítást végeznek, és pótlóbuszok viszik a villamosozni vágyókat. 

A metró fél 9kor újraindult.

Ön is látta? Van fotója, vagy videója?
Küldje el nekünk!

Szerkesztőnk bejelentkezése szerint lassú a metró az Árpád híd környékén is, a szerelvények hosszasan állnak a megállókban.

A metróért Egyesület közleménye

Öt nap alatt kétszer kellett a 3-as vonal egy-egy szakszán a forgalmat leállítani járművel kapcsolatos , a Tűzoltóság beavatkozását igénylő esemény miatt. Április 7-én kisebb tűz, a mai napon füstölés történt egy-egy 81-es típusú motorkocsin.

Sajnálatos módon e közben az új szerelvények forgalomba helyezése sem zökkenőmentesen történik. Ennek okát egyrészt a rövid teszt időszakban, másrészt a nem kellő számban és nem kellő alapossággal kiképzett személyzetben látjuk. A hármas vonalon naponta utazó közel félmillió utazás mellett megítélésünk szerint nagyobb felelősség szükséges még az ismert nehéz körülmények között is.