Kovács Tamás mesteredző: Kedves Viktor! Ez már így nem mehet tovább

2017.04.17. 20:38

Kovács Tamás vívóedző, Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli tagja, kétszeres olimpiai bronzérmes, a MOB volt sportigazgatója hétfő este a Facebookon tett közzé egy nyílt levelet, amiben elmondja, hogy hiába szavazott 1994 óta a Fideszre, két éve a

a kommunista rendszer uszításai 

jutnak az eszébe a pártról. Kovács megkapta a nemzeti konzultációs kérdőívet, de saját bevallása szerint nem küldi vissza, mert "értelmezhetetlen, általános kérdéseket feszeget, és helyettem fogalmazza meg a kérdésekre a válaszokat!" Szerinte a Fidesz, mint kereszténydemokrata párt, elfelejtette a tízparancsolat intelmeit, azaz hogy ne lopj, ne hazudj, és mások becsületében ne tegyél kárt.

Kovácsnak akkor jutnak eszébe a kommunista uszítások, amikor hallja és látja "az óriás plakátokon, tévében,rádióban, sajtóban, hogy: EU, Brüsszel, Gyurcsány, multik, migránsok, Simicska, Soros, MSZP, MSZMP, Jobbik mindenki ellenünk van". Kovács azt szeretné tudni, hogy az egymásnak ugrasztás, a gyűlölet szítása hova vezet, mi lesz ennek a vége, szerinte van "kb. 2,0 millió rajongója a Fidesznek és a többi 6,0 millió az nem ember, az nem magyar állampolgár???"

Kovács a miniszterelnököt megszólítva írja, hogy ez már így nem mehet tovább, hogy csak központi tévé, a sajtó, a CÖF tüntetései, az iskolák színvonala szerintük jók, "mi ez ha nem a sötét kommunista időket idézi?"

Kovács elismeri, hogy a Fidesznek az első négy évben sok infrastrukturális beruházást lehetett megköszönni, de "de ez az utolsó két év korrupciós hulláma, az ország megosztása, a diktatórikus vezetés, nagyon lerontotta a hétéves teljesítményeteket." Szerinte egy új kezdet kell friss, fiatalos erőkkel.

Ne éljetek vissza a jelenlegi túlerőtökkel,mert a nemzetünk jövőjéről van szó…!!!

Kovács idén márciusban a Heineken-botránnyal kapcsolatban is megszólalt, akkor visszaküldte a Miniszterelnökségre az 1988-ban kapott állami tüntetését, amin vörös csillag volt, mondván "nem szeretne kétéves börtönbütetést kapni".

Kovács Tamás az akkor már Fideszben politizáló Schmitt Pál egyik közvetlen munkatársa a 2008-as olimpia előtt a MOB-ban, a szervezet sportigazgatója.

Kovács édesapja, Pál hatszoros olimpiai bajnok kardvívó. 

(via 444)