A Jobbik háromszorosan visszacsicskázta Orbánt

2017.04.19. 08:53

Orbán Viktor nemrég azt mondta a parlamentben, hogy a Jobbik egy csicskapárt. Egy milliárdos csicskapártja, utalva ezzel arra, hogy szerinte Simicska Lajos fújja a passzátszelet az ellenzéki párt háza táján. 

A Jobbik közben Simicska plakáthelyein szokatlanul kemény kampánnyal szállt bele a Fideszbe. Az "Ők lopnak" felirat mellett az Orbán-Mészáros és Rogán-Habony párosok tűnnek fel. 

A Fidesz válaszul bejelentette, hogy ők is plakátkampányt indítanak, és a Vona Gábort marionett-bábuként rángató Simicska képével fogják teleszórni a köztereket. De még mielőtt megjelentek volna a fideszes plakátok, a Jobbik gyorsan odaszúrt egy kis videót, amely szerint 

Orbán az örök csicska. 

Volt Sorosé, volt Simicskáé, volt Habonyé - állítja a videó, amivel minden korábbinál magasabb szintre pörgött a közbeszédben az egymás csicskázására épülő politikai kommunikáció. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek