Megint Kubatovnál bukkant fel a választási irodánál megjelent kopasz

2017.04.24. 09:39

A Fradi egy éve állítja, hogy a sportegyesület biztonsági cégének semmi köze sincs azokhoz a kopaszokhoz, akik tavaly februárban felsorakoztak a Nemzeti Választási Iroda bejárata előtt, és megakadályozták, hogy az MSZP-s Nyakó István beadhassa népszavazási kérdését a vasárnapi boltzárról.  

Csakhogy az egyik kopasz a Fradi Security mellényében most is ott állt Kubatov Gábor mögött, amikor a Fradi vízilabdacsapata április 5-én megnyerte az Eurokupa döntőjét – írja a 444.

A férfi a meccsen a Fradi Security sorszámozott mellényét viselte, 502-es számmal. A Fradi Média felvételén az is jól látszik, hogy a Fidesz alelnöke pont előtte osztja ki az érmeket a győztes játékosoknak.

A 444 montázsa a férfiről
A 444 montázsa a férfiről

Kubatov titkára a tavalyi botrány után az Indexnek azt mondta: megvizsgálták, és bizonyossá vált, hogy választási irodánál ott lévők közül senki sem tagja sem a biztonsági cégnek, sem más fradis vállalkozásnak.   

Gyermekkorú sérelmére elkövetett súlyos testi sértés – minden bizonnyal ez a legdurvább abból a hosszú bűnlajstromból, amivel a kopaszok büszkélkedhetnek. Egyebek mellett ez derült ki az Átlátszó birtokába került nyomozati anyagból

Múlt héten a Fővárosi Törvényszék elutasította az MSZP-s Nyakó Istvánnak az ügyben tett vádindítványát, de a politikus és ügyvédje fellebbez a döntés ellen.