Az M1-en már egy tömeggyilkossal emlegetik együtt Soros Györgyöt

2017.04.30. 10:26

Ifjabb Lomnici Zoltán arról beszélt az M1-en az MTI beszámolója szerint, hogy át kell világítani azokat az EU-s képviselőket, akikről a DC Leaks – ami az amerikaiak szerint kapcsolatban áll az orosz titkosszolgálattal – azt állítja, hogy Soros György által támogatottak. 

A Fidesz pártalapítványából, és a Hvg szerint vélhetően állami cégek pénzéből működő álcivil CÖF egyik vezetője***, Lomnici szerint az Orbánt kritizáló EU-s képviselők többsége rajta van a "Soros-listán", így egyértelmű, hogy csak saját érdekeiket képviselték, amikor Orbán ellen szólaltak fel. A CEU-val kapcsolatban pedig minden tény, vagy magyarázat nélkül megjegyezte, hogy "komoly gondok vannak a CEU akkreditációjával", bármit is jelentsen ez.

Szerinte erőteljesen megkérdőjelezhető, hogy ebben a kérdésben Soros Györgyöt - aki nyilvánvalóan elfogult - meghallgatták.

Némi malíciával (gúnnyal, rosszindulattal - Szerk.) azt mondhatnánk, hogy Anders Breiviket meg lehet hallgatni akár élet és testi épséggel kapcsolatos kérdésekben, vagy Staller Ilonát - aki Cicciolinaként elhíresült és olasz képviselő volt - akár a nemi erkölcs kérdésében. Soros Györgyöt is meg lehet kérdezni mondjuk financiális kérdésekről vagy a pénzügyi morálról, de akár a CEU-ról

– fogalmazott.

*** Javítás: Lomnici nem a CÖF "egyik vezetője", hanem a szóvivője, alkotmányjogász  • Hírek
  • Lakáshitel