Több ezren vonultak fel az EU-ért Budapesten

Május elseje 2017

Index
2017.05.01. 19:26
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Vona a Jobbik majálisi buliján arra utalt, hogy Orbánnak mentális problémái lehetnek, ha minden kritikus hang mögött Sorost vagy Simicskát látja. A politikusoknak kötelező és rendszeres mentális alkalmassági vizsgálatot javasol a jobbik elnöke.

    Vona szerint Orbán paranoiája már elmeorvosi eset
  • A Hajógyári Szigeten a hallgatóság megtudhatta a Jobbik elnökétől, hogy nem csicskája senkinek. Soros György, Simicska Lajos és Mészáros Lőrinc is téma volt a párt majálisán. Bár a Jobbik egy jó ideje igyekszik néppártosodni, ennek némileg ellentmond, hogy az Új Magyar Gárdának és a Magyar Önvédelmi Mozgalomnak külön toborzó sátrai voltak –riportunk a helyszínről.

  • Se Sorost, se Simicskát nem választaná Vona Gábor, egyiknek sem a csicskája – biztosította hallgatóságát a Jobbik elnöke a Hajógyári Szigeten. 

    Vonával Kisberg Szabolcs beszélgetett a nagy fehér sátornál, Mészárosról és a néppártosodásról is.

    Előbbi kapcsán megjegyezte: a gázszerelő börtönbe fog jutni, ha a Jobbik nyer 2018-ban. És senki sem kerül Mészáros jelenlegi helyébe – mondta vona. Ennél a kérdésnél nem került szóba Simicska Lajos.

    Vona szerint a Jobbik irányváltása, a néppártosodás helyes, mert „ami nem változik az elpusztul az nem él.” De ennek határait is kijelölve üzent a baloldalnak is: pártja senkivel sem fogna össze, mert ezzel hitele és ereje csökkenne.

    Utalt arra, hogy Orbánnak mentális problémái vannak, mert minden kritikus hangot azzal csap le, hogy sorosista vagy simicskista az illető.

    Vona elmondta, hogy az elmúlt hetekben nagykövetekkel, diplomatákkal beszélt, negyven országból. Hogy melyik országok képviselőivel, azt nem mondta meg, csak annyit árult el, hogy „aki fontos, ott volt” – a beszélgetésen a Jobbik irányvonala konkrétabban nem került szóba. Részletes riport a helyszínről később.

Vissza az összes bejegyzéshez