Az ifjú KDNP-sek a meleglobbit sejtik a Momentum elnöke mögött

2017.05.03. 20:04

"Bebizonyosodott, hogy Fekete-Győr András is csak a meleglobbi embere" címmel adott ki a KDNP egy közleményt. De a szerző valójában a fiatalabb generáció, a párt ifjúsági szervezte, az IKSZ (Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség).

Az ifjú kereszténydemokraták amiatt ragadtak klaviatúrát, mert Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke a svájci Neue Zürcher Zeitung című napilapnak adott egy interjút, amelyből kiderül az is, hogy elfogadhatónak tartja a melegházasságot. 

Fekete-Győr úgy fogalmazott (itt ellenőrizheti, aki tud németül), hogy

az azonos nemű párok házasságának bevezetését ugyanolyan magától értetődőnek tartom, mint hogy Magyarország határait meg kell védeni.

Ezzel szemben az ifú KDNP-sek ezt úgy értelmezték, hogy Fekete-Győr a melegházasságot "sokkal fontosabbnak tartja, mint a határok védelmét, a magyar emberek biztonságát". 

Az IKSZ megjegyezte, hogy "a meleglobbi igen erős Európában, a társadalmi támogatottságánál sokszorosan nagyobb médiával, úgynevezett jogvédőkkel és álcivil szervezetekkel rendelkezik, sőt politikusokat is megvettek". És nem marad el a kötelező sorosozás sem a közleményből: "a legtöbb esetben bizonyítható módon Soros Györgyhöz köthető pénzekből finanszírozzák tevékenységüket és akcióikat".

Fekete-Győr András röviden reagált a közleményre: "újra megindult a lejáratás a tízezres Európa-párti tüntetésünk után. A Momentummal üdvözöljük a KDNP-t és a propagandagépezetet 2017-ben, ahol jogegyenlőség és határvédelem nem zárja ki egymást."