Feladta magát az egyik városligeti késelő

2017.05.03. 10:53 Módosítva: 2017.05.03. 11:29

A rendőrség továbbra is keresi Burai Zsoltot és Oláh Alejandrót, akik harmadik társukkal Budapesten egy majálison bántalmaztak és megkéseltek egy férfit – közölte a Police.hu. Hétfőn délután fél 3-kor késsel hátba szúrtak, valamint boxerrel és viperával ütlegeltek egy férfit az Ötvenhatosok terén lévő vidámparknál. A bántalmazott férfi állapota életveszélyes.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya 01000/947/2017. bűnügyi számon eljárást indított életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt Burai Zsolt ellen, valamint garázdaság bűntett elkövetése miatt Oláh Alejandro budapesti lakosok ellen.

Burai Zsolt és Oláh Alejandro
Burai Zsolt és Oláh Alejandro
Fotó: Police.hu

A három férfi közül M. István 38 éves budapesti lakos 2017. május 2-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályán önként feladta magát, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A másik két elkövetőt a rendőrség továbbra is keresi, elfogatóparancsot bocsátottak ki ellenük.

Burai Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, izmos testalkatú, rövidre nyírt hajú, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és fekete kapucnis dzsekit viselt.

Oláh Alejandro 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sportcipőt, fekete melegítőnadrágot és fekete felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport